25 april 2021 In de media

‘Dick Advocaat voert tegen Vitesse wijzigingen door en geeft duidelijk signaal af’

Twee wijzigingen in de Feyenoord-opstelling tegen Vitesse zondag, zo voorspelt het Algemeen Dagblad. Ten opzichte van het duel met FC Utrecht (1-2 zege) verdwijnen Mark Diemers en Uros Spajic uit de basis. Toen speelde Feyenoord in een 5-3-2-formatie en zondag speelt het tegen Vitesse weer ‘gewoon’ 4-3-3.

In de plaats van Diemers en Spajic spelen Orkun Kökcü en Luis Sinisterra zondag vanaf het begin. Bryan Linssen zal opnieuw de spitspositie bekleden, terwijl Robert Bozenik weer op de bank zit. Een duidelijk signaal richting de Slowaakse spits die tegen Fortuna Sittard eenmalig de kans kreeg, niet geweldig speelde en nu net als tegen FC Utrecht weer op de bank zit.

Dick Advocaat kan alleen niet over de geblesseerde Bart Nieuwkoop beschikken.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Vitesse: Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcü; Berghuis, Linssen, Sinisterra.

Cruciaal voor de vierde plaats

Feyenoord – Vitesse staat zondag om 16:45 uur op het programma en is cruciaal voor de vierde plaats. De Arnhemmers hebben momenteel een voorsprong van twee punten op Feyenoord. Waarom is de vierde plek zo belangrijk? Het ticket voor de derde voorronde van de Europa Conference League gaat naar de nummer vier, terwijl de nummer vijf van de Eredivisie veroordeeld is tot het spelen van play-offs.

Bron: Voetbalflitsen / Foto's: SV

Hoofdsponsor: