4 mei 2010 In de media

Didier Martel (38) terug bij Vitesse

Didier Martel keert per 1 juli aanstaande terug bij Vitesse. De Fransman gaat de D, C en B-junioren van de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie een aantal keer per week individuele techniektraining geven.
Martel maakte van 2000|2001 t/m 2003| 2004 deel uit van de A-selectie van Vitesse. Hij speelde 78 wedstrijden in het geel-zwart, waarin hij acht keer scoorde.

Technisch directeur Marc van Hintum is verheugd met de komst van Martel naar Arnhem: “Toen ik van Didier hoorde dat hij graag weer werkzaam wilde zijn in het betaalde voetbal, ben ik direct met hem gaan praten. Didier heeft een Vitesse-verleden als speler, is nu supporter en hij wilde dolgraag bij de club aan de slag. Als voetballer was Didier een elegante speler die met zijn fluwelen techniek en flair menig voetbalsupporter in vervoering bracht. Die facetten van het voetbal kan hij nu overbrengen op onze talenten uit de opleiding.”

Didier Martel: “Vitesse is een speciale club voor mij. Ik heb bij veel andere clubs gespeeld, maar de contacten met Vitesse zijn altijd gebleven. Dat komt ook door mijn zoontje die, net als zijn opa, een grote fan van de club is. Wanneer ik bij de wedstrijden kom, en dat is zeer regelmatig, is er altijd een warm welkom. Toen ik gestopt ben met voetballen, ben ik in Nímes, Zuid-Frankrijk, een restaurant begonnen en daar heb ik ook een beetje met de plaatselijke jeugd getraind. Nu wil ik het serieuzer aanpakken, want voetbal is mijn leven, mijn passie. Daarom ga ik ook mijn trainersdiploma halen. Ik vind het fantastisch om met de Vitesse-jeugd te kunnen gaan trainen.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: