29 augustus 2021 In de media

Dikke Prins en Leip Hert binnenkort in het home.

Als de maatregelen ons een handje helpen kunnen we snel na 20 september genieten van een Dikke Prins of Leip Hert in het Supportershome Monnikenhuize van de Supportersvereniging Vitesse.

Afgelopen vrijdag proosten Joris Kok (Marketing en Sales manager Brouwerij Durs), Susanne Wighart (vice-voorzitter SV) en Maureen Kraaij-Beijer (SV-bestuur verantwoordelijk Supportershome) op de samenwerking tussen de SV en Brouwerij Durs voor de verkoop van dit echte Ernems bier.

Joris: ‘Met Brouwerij Durs brengen wij een ode aan het Arnhemse water. Hierbij staat de Sint-Jansbeek centraal waar historisch menig brouwerij het licht zag. We brouwen verschillende Ernemse bieren voor de Ernemmers. We zijn dan ook blij dat vele supporters van Vitesse nu voor en na de wedstijd van ons biertje kunnen genieten’.

Maureen: ‘Naast het bier assortiment praten we met Durs ook over verdere mogelijkheden om ons home voor de supporters beter te maken. We kijken bijvoorbeeld naar een extra tappunt als we straks tijdens de Conference League thuiswedstrijden zoveel mogelijk supporters veilig binnen willen laten’.

Susanne: ‘Ja, veiligheid staat voorop maar we weten zeker dat we met dit Ernems bier ook een ode brengen aan ons Vitesse. Voor nu proosten we alvast op de start van een fijne samenwerking met Brouwerij Durs’.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: