14 juli 2014 In de media

Diks, Verloo en Klein-Holte mee naar Duisland

Jong Vitesse-spelers Kevin Diks, Wellington Verloo en Joris Klein-Holte gaan vandaag mee met Vitesse op een vijfdaags trai­ningskamp naar Duitsland.
De Vitesse-talenten trainden de afgelopen week naar tevevredenheid van Trainer Peter Bosz mee met de eerste selectie. "Ze hebben een goede indruk ach­tergelaten", verteld Bosz aan de Gelderlander. "Maar ook andere zaken spe­len mee. Zo is Wallace, onze nieu­we rechtsback, er nog niet en dat biedt perspectief voor Kevin Diks”.

Jeugdinternational Verloo (17) maakt de komende twee oefenduels kans op speelminuten omdat linksback Rochdi Achenteh vast tijdens de ramadan. Hij kan daardoor geen hele wedstrijden spelen.

Ook testspeler Marvelous Nakamba reist maandag met Vitesse mee op trainingskamp in Duitsland. De Zimbabwaan (20) probeert bij de Arnhemmers een contract te verdienen.

Marvelous is een linker midden­velder die ook op de aanvallende posities ingezet kan worden. De afgelopen twee sei­zoenen kwam hij uit voor AS Nancy, een club uit de Franse Ligue 2. Hij voetbalde eerder in het nationale team onder 20 jaar.

Nakamba kwam zaterdag aan in Nederland en bekeek het oefenduel Vitesse – Sparta als toeschouwer. 
 


Kevin Diks in actie tijdens Vitesse – Sparta
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: