13 april 2016 In de media

Dinsdag 26 april 13.00 uur ruilmiddag Vitesse-voetbalplaatjes

In samenwerking met Supportersvereniging Vitesse vindt dinsdagmiddag 26 april vanaf 14.00 uur bij het Supportershome Monnikenhuize een ruilmiddag plaats.
De populaire Vitesse-voetbalplaatjes, verkrijgbaar bij de Coop-winkels in Arnhem en omstreken, gingen vlot over de toonbank. De fanatieke verzamelaars krijgen de kans om het voetbalboek vol te maken. Er kan volop onderling worden geruild én het unieke plaatje wordt uitgedeeld op deze ruilmiddag.

Vitesse-spelers aanwezig
Uiteraard mogen een aantal selectiespelers niet ontbreken. Eloy Room, Guram Kashia en Kevin Diks zijn aanwezig.

Uniek voetbalplaatje
In het voetbalplaatjesboek staat één uniek plaatje die niet bij de deelnemende Coop-winkels gespaard kon worden. Dit uniek plaatje wordt dinsdag 26 april uitgedeeld. Kom dus naar de ruilmiddag om zeker te zijn van dit bijzonder plaatje!
 
Gouden en Zilveren plaatje
Bij alle zeventien deelnemende Coop-winkels zit er één gouden en één zilveren plaatje tussen. Heb jij het zilveren plaatje bij één van de winkels gescoord? Dan win je een Vitesse-cap! Als je het gouden plaatje hebt, dan win je een gesigneerde Vitesse-vlag! Bij elke winkel zit er één gouden en één zilveren plaatje tussen alle plaatjes.
 

 
Informatie over de ruilmiddag
Locatie: Supportershome Monnikenhuize (naast GelreDome)

Datum: dinsdag 26 april
Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Parkeren: parkeerplaatsen ‘Parijs’ nabij Supportershome Monnikenhuize
Overig: consumpties zijn te koop aan de bar van het Supportershome
 
Over het Vitesse-voetbalplaatjesboek
Vanaf begin maart kunnen de 172 unieke voetbalplaatjes worden gespaard. Zeventien Coop-winkels in de regio Arnhem nemen hieraan deel. De deelnemende Coop-winkels zijn: Velp, Rheden, Oosterbeek, Westervoort, Gendt, Huissen, Angeren, Duiven en negen winkels in Arnhem. Bij besteding van € 10,- en bij diverse actieproducten bij één van de deelnemende winkels ontvangt de klant een set van 4 voetbalplaatjes. De verzamelboeken zijn gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels. In totaal worden tijdens deze actie 11.000 verzamelboeken en 3.1 miljoen voetbalplaatjes verspreid.
 

Vitesse en Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Vitesse/SV

Hoofdsponsor: