12 september 2010 In de media

DJ Dick en pipers in Supportershome Monnikenhuize

Supportershome Monnikenhuize is, zoals bekend, de huiskamer voor alle Vitesse supporters.

Voor en na iedere wedstrijd is het supportershome geopend voor iedereen die een geel-zwart hart heeft en jong en oud maken hier gebruik van. Zowel om van gedachten te wisselen over onze mooie club als om na te praten over de wedstrijden. Onder het genot van een zeer betaalbaar drankje (€ 1,75 per consumptie) is het hier altijd goed toeven. Naast de openingstijden rondom wedstrijden is het home ook geopend tijdens alle activiteiten van de supportersvereniging, van dartsavonden tot bingo, en van Vitesse-quiz tot forum.

Aanstaande zaterdag, na de wedstrijd tegen NAC, zal drive in discotheek Comeback (silfhout40@zonnet.nl) de muziek verzorgen. Speciaal voor de Airborne veteranen zal er uitsluitend Engelstalige muziek gedraaid worden uit de jaren vijftig en zestig. Naast sfeermaker Dick zullen ook de doedelzakspelers die de herdenkingen van de Slag om Arnhem begeleiden aanwezig zijn in het supportershome.

Iedereen (zowel leden als niet-leden) is van harte welkom om samen met de veteranen en andere supporters een gezellige avond te beleven.

Bestuur SV

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: