3 januari 2021 In de media

Doe mee aan de SV Online Nieuwjaars Pub Quiz op 8 januari

SV Vitesse Online Nieuwjaars Pub Quiz

De Supportersvereniging Vitesse organiseert op vrijdag 8 januari 2021 om 19.45 uur de tweede online Vitesse-Pub Quiz. Vanaf 19.45 uur kan er worden ingelogd waarna de quiz om 20.15 uur start.

Speel mee om mooie (Vitesse-)prijzen: tegoedbonnen voor Vitesse merchandise ter waarde van € 100,- (1e prijs), € 50,- (2e prijs) en € 25,- (3e prijs).

Durf jij het aan?

Wij zijn op zoek naar supporters die in diverse categorieën de strijd aan durven gaan. De quiz zal bestaan uit maximaal 60 vragen variërend van sport, films, muziek tot topografie en showbizz! Supporters, Vitesse-volgers, spelers, bestuurders, journalisten: iedereen is welkom! Deelname is gratis.

Geef je op als duo of als individu. De quiz wordt door een externe quizmaster gepresenteerd.

Aanmelden voor de quiz kan tot 7 januari 12:00 uur via supportersvereniging@vitesse.org.

Wat heb je nodig om te kunnen deelnemen?

  • Bij aanmelding geef je je naam en e-mailadres aan ons op. Op dit e-mailadres ontvang je op 7 januari ook een uitnodiging voor de Teams sessie van waaruit de quiz wordt gepresenteerd;
  • Via laptop of tablet kan er vervolgens worden ingelogd op de Teams sessie;
  • Een camera en geluid is hierbij leuk voor de interactie voorafgaande aan de quiz;
  • Daarnaast heb je een smartphone nodig. Het is raadzaam vooraf de Kahoot app te downloaden in de Apple of Play Store (lukt dit niet dan kan je ook gewoon browsen naar een internetadres van waaruit de antwoorden kunnen worden gegeven, dit adres krijg je dan via Teams);
  • Een goede internetverbinding is noodzakelijk om zo snel mogelijk te kunnen antwoorden!

Wij hopen jullie op 8 januari aanstaande (online) te mogen begroeten, om zo op deze manier met jullie het nieuwe jaar in te luiden! Dit in plaats van onze traditionele nieuwjaarsreceptie welke door Corona helaas niet kan plaatsvinden.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: