24 maart 2021 In de media

Doe mee aan de SV Online Paas Pubquiz op 2 april 2021

De Supportersvereniging Vitesse organiseert op vrijdag 2 april 2021 om 19.45 uur de derde online Pub Quiz. Deze editie staat weer geheel in het teken van voetbal. Vanaf 19.45 uur kan er worden ingelogd waarna de quiz om 20.15 uur start.

Speel mee!

Speel mee om mooie (Vitesse-)prijzen! Tegoedbonnen voor Vitesse merchandise of geldprijzen ter waarde van 50,- (1e prijs), 25,- (2e prijs) en 15,- (3e prijs).

Wij zijn op zoek naar supporters die in diverse categorieën de strijd aan durven gaan. De quiz zal bestaan uit maximaal 60 vragen variërend van Vitesse-vragen tot algemene voetbalvragen. Supporters, Vitesse-volgers, spelers, bestuurders, journalisten: iedereen is welkom! Deelname is gratis.

Aanmelden vóór 1 april

Geef je op als duo of als individu. De quiz wordt door een externe quizmaster gepresenteerd. Aanmelden voor de quiz kan tot 1 april 12:00 uur via supportersvereniging@vitesse.org.

Hoe werkt het en wat heb je nodig om te kunnen deelnemen?

  • Bij aanmelding geef je je naam en e-mailadres aan ons op. Op dit e-mailadres ontvang je op 1 april ook een uitnodiging voor de Teams sessie van waaruit de quiz wordt gepresenteerd.
  • Via laptop of tablet kan er vervolgens worden ingelogd op de Teams sessie.
  • Een camera en geluid is hierbij leuk voor de interactie voorafgaande aan de quiz
  • Daarnaast heb je een smartphone nodig. Het is raadzaam vooraf de Kahoot app te downloaden in de Apple of Play Store (lukt dit niet dan kan je ook gewoon browsen naar een internetadres van waaruit de antwoorden kunnen worden gegeven, dit adres krijg je dan via Teams)
  • Een goede internetverbinding is noodzakelijk om zo snel mogelijk te kunnen antwoorden!

Wij hopen jullie op 2 april aanstaande (online) te mogen begroeten!

Hartelijke groeten,
Supportersvereniging Vitesse

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: