11 september 2021 In de media

Doekhi wacht gesprek met Vitesse na mislukte transfer: ‘Kan ik nog niet zeggen’

Danilho Doekhi zag in de laatste dagen van de transferperiode een overstap naar Dinamo Zagreb in het water vallen. Dat bevestigt de aanvoerder van Vitesse in gesprek met Omroep Gelderland.

“Dat waren hectische dagen, want je weet niet hoe alles zal verlopen. Je kan weg, of blijven. En als je weggaat is dat een grote stap in je leven, helemaal in een ander land. Maar uiteindelijk ben ik er wel rustig onder gebleven”, laat de 23-jarige verdediger weten. Een transfer was wel heel dichtbij. “Maar het is uiteindelijk niet doorgegaan. Daar ben je dan wel even mee bezig, maar ik heb er niet heel lang mee gezeten. Dus ik heb de focus daarna snel op mijn herstel gelegd en de knop omgezet.”

Doekhi miste door een hamstringblessure onder meer het duel met Anderlecht, maar is nu weer fit. Hij gaat nog met de Arnhemmers in gesprek over zijn toekomst. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af. “Er zullen gesprekken komen over een mogelijke contractverlenging. Maar ik kan nog niet zeggen of ik daar voor open sta. Dat gesprek gaat komen en dan zien we wel wat eruit komt.”

Hier nog de voorbeschouwing op RKC vs Vitesse van aankomende zondag 16:45.

Bron: Voetbalprimeur-Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: