5 oktober 2015 In de media

Doel(punt) voor Diks

Vitesse-talent Kevin Diks scoorde zondag tijdens Vitesse – FC Groningen zijn eerste competitietreffer voor de Arnhemmers.
"Ik wist even niet hoe ik moest juichen", grapte Kevin Diks die de 2-0 binnen schoot van de met een overtuigende 5-0 gewonnen wedstrijd.
 
Diks maakte een vreugdesprong en hoefde daarna niet meer na te denken wat te doen, want hij werd bedolven onder toegesnelde medespelers. "Ik was zo ontzettend blij. Ik knal hem lekker binnen."
 
Vitesse steeg door de zege naar een zesde plaats. Volgens de rechtback is er nog meer mogelijk met dit Vitesse.
 
"We hebben nu een heel jonge ploeg, maar wel één met heel veel potentie. We zijn nu beter dan vorig jaar in deze fase van het seizoen. Meer in balans en we scoren gemakkelijker dan we vorig seizoen aan het begin deden", aldus Kevin Diks in de Gelderlander.
 
Het Vitesse-talent uit eigen jeugd rekent op meer. "Ik denk dat we het beter gaan doen dan vorig seizoen. Vitesse wordt steeds sterker."
 
Richt Diks zich al op de toekomst en een volgende stap? "Dat verwacht ik niet. Ik denk niet dat dit mijn laatste jaar is bij Vitesse. Ik heb wel ambities, maar ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Vitesse."
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: