24 juli 2014 In de media

Donderdag 24 juli: Vitesse op bezoek bij Only for Men Doesburg

Vitesse gaat donderdag 24 juli op bezoek bij businessclub-lid Only for Men in Doesburg. Iedereen is vanaf 15.00 uur van harte welkom bij Only for Men (Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg).
Op vertoon van een speciale flyer kun je gebruik maken van 10%korting. De flyer wordt op de dag zelf uitgedeeld bij Only For Men. Verder zijn er diverse activiteiten in en rondom de winkel.

Op de 24e van juli vindt bij Only for Men een evenement plaats dat onderdeel is van de #voorbereiding1415. Er worden diverse activiteiten georganiseerd op het terrein van de Mensperience Store van Only for Men in Doesburg. Vanaf 15.00 uur zijn er allerlei activiteiten in en rondom de winkel. Naast de spelersbus is ook clubsymbool Hertog die middag aanwezig.

Tevens wordt het nieuwe clubkostuum van de Arnhemmers gepresenteerd.

Aan het einde van de middag arriveert ook de technische staf van Vitesse. Uiteraard kan iedereen een handtekening scoren en op de foto met de stafleden.

In de avond staat nog een voetbalclinic gepland.

Met ingang van dit seizoen zijn Only for Men en Vitesse een partnership aangegaan. Only for Men levert de clubkostuums voor de selectie, de staf en het personeel voor de komende drie seizoenen. Seizoenkaarthouders van Vitesse krijgen dit seizoen 10% korting bij Only For Men in Doesburg.
 


Only For Men in Doesburg
Vitesse

Hoofdsponsor: