18 januari 2011 In de media

Donderdag SV Nieuwjaarsreceptie met alle nieuwe spelers

De Supportersvereniging Vitesse nodigt donderdag a.s. alle Vitesse-supporters uit voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Naast de voltallige staf zijn alle nieuwkomers van dit seizoen in de selectie van Vitesse aanwezig.

Ismail Aissati, Matej Delac, Guram Kashia, Jordi Lopez, Nemanja Matic, Marcus Pedersen, Slobodan Rajkovic, Martí Riverola en Michi Yasuda bezoeken Supportershome Monnikenhuize. Ook de voltallige trainerstaf, Albert Ferrer, Albert Capellas, Stanley Menzo en Raimond van der Gouw, is aanwezig.

De Supportersvereniging Vitesse was altijd gewoon om de nieuwjaarsreceptie voor alle Vitesse-supporters (leden en niet-leden) te houden op een van de eerste vrijdagen na Nieuwjaar.

In januari 2011 was de selectie van Vitesse echter tot 7 januari vrij en vertrok daarna naar Belek in Turkije voor een trainingkamp en het spelen van twee wedstrijden. Daarom is er in onderling overleg besloten om dit feestelijke gebeuren te houden op donderdag 20 januari 2011 in Supportershome Monnikenhuize. Het supportershome is open van 19.00 tot 21.00 uur.

Jij komt toch ook?

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: