28 juni 2011 In de media

Draai jij Vitesse Europa in?

Word de huis DJ van Vitesse in GelreDome!
Vitesse is op zoek naar een huis DJ die tijdens alle thuiswedstrijden van Vitesse voor de muziek en entertainment zorgt.
Ben jij hard op weg om een DJ te worden? En wil je met jouw kunsten de Arnhemmers komend seizoen Europa indraaien? Dan is dit je kans, want Vitesse en Keizerstad FM zoeken een Vitesse-DJ!

Wat moet je doen?
Op de jaarlijkse ‘Fandag in de Stad’ gaat Vitesse op zoek naar de nieuwe DJ. Zondag 31 juli mogen vier deelnemers hun kunsten vertonen op een met Vitesse-supporters gevuld Marktplein. Wil jij op 31 juli tijdens de Fandag je kunsten vertonen? Stuur dan voor vrijdag 15 juli, 18.00 uur, een korte demo van jezelf op naar redactie@vitesse.nl. Uit alle binnengekomen demo’s kiest Vitesse in samenwerking met Keizerstad FM de vier beste uit. Deze winnaars mogen op de Fandag een kwartier lang hun kunsten laten horen. Niet alleen het draaien van muziek, maar ook het entertainen van de supporters is natuurlijk van belang.

Wat krijg je als winnaar?
In de week na de Fandag kunnen supporters op Vitesse.nl stemmen op hun favoriet. De winnende DJ wordt voor de eerste thuiswedstrijd bekend gemaakt! Als winnaar sta jij vanaf zaterdag 13 augustus (Vitesse – VVV-Venlo) tot de laatste wedstrijd op zondag 6 mei (Vitesse – Ajax) achter de draaitafel. Vanaf een uur voor de wedstrijd, in de rust en een half uur na afloop vermaak je het publiek met muziek en entertainment!

Als klap op de vuurpijl mag je als winnaar voor Keizerstad FM een mix van een uur maken die op de radio wordt uitgezonden. Zo ben je niet alleen in GelreDome, maar in heel Gelderland te horen!

Ben jij de nieuwe DJ van Vitesse en draai jij Vitesse Europa in? Stuur dan nu voor vrijdag 15 juli, 18.00 uur, je demo via ‘www.wetransfer.com’, ‘www.yousendit.com’ of op een andere manier naar redactie@vitesse.nl. Wie weet sta jij op de Fandag achter de draaitafel! Zorg dus dat je zondag 31 juli vrij houdt in je agenda. De vier winnaars die op de Fandag mogen draaien worden in week 29 via Vitesse.nl bekend gemaakt.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: