7 maart 2019 In de media

Dringende oproep voor Vitesse supporter, zijn vrouw en hun geadopteerde zoontje in Amerika

Een van onze grootse Vitesse supporters (Olaf, op het forum bekend als Vitesse Champs) maakt al vanaf september geen gebruik meer van zijn seizoenskaart. Een maandje, dat was althans de bedoeling… ze gingen naar Amerika om hun geadopteerde baby’tje op te halen, hun lang gekoesterde droom werd eindelijk werkelijkheid! Echter veranderde deze droom binnen 1 week in een ware nachtmerrie.
Enkele dagen nadat ze hun zoontje in hun armen hadden kregen, kwam er een kink in de kabel terwijl de officiële adoptiepapieren al getekend waren. Het begin van een langdurige rechtszaak. (omdat deze nog gaande is, mag hier helaas geen informatie over vrijgegeven worden.)

Ze moeten nog tot eind juni in Amerika blijven, omdat dan pas de volgende hoorzitting is. Deze rechtszaak is zo enorm stressvol, omdat de kans echt aanwezig is dat ze hun zoontje kwijt kunnen raken. En dit terwijl ze al vanaf eind september dag en nacht voor hem zorgen en zich echt al een gezin voelen.

Ze zitten daar met z’n drieën hun lot af te wachten terwijl hun financiële situatie heel hard achteruit gaat. Eigenlijk is het nu al niet meer te doen, ze hebben dubbele woonlasten en al sinds een aantal maanden onbetaald verlof. Hun spaargeld is op en alle extra kosten die met deze onwerkelijke situatie gepaard gaan, krijgen ze voor hun kiezen. Denk aan de kosten van hun advocaat,  vluchten naar Nederland om hun visum te verlengen etc. Twee mensen die een goede baan en goed inkomen hadden zijn door deze situatie financieel helemaal leeggezogen.

Om deze reden doen we een dringende oproep aan elke Vitesse supporter of iedereen die dit vreselijke verhaal aangrijpt om een kleine donatie te doen. Samen hopen we dat we hun op deze manier financieel door deze slopende maanden heen kunnen helpen. 

Olaf kan alleen maar dromen en hopen dat hij over enkele jaren met z’n zoontje op de Vitesse tribune zit. Voor velen de normaalste zaak van de wereld, terwijl ze daar in onmenselijke onzekerheid leven. Bij voorbaat dank voor elke donatie die binnenkomt. Alles gaat rechtstreeks naar Olaf en zijn gezin en werkelijk elke euro helpt!

DONEER HIER

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: