23 oktober 2015 In de media

DunoAir broeksponsor Vitesse

Het in Oosterbeek gevestigde DunoAir siert per heden de wedstrijdbroekjes van Vitesse.
Bij alle thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal en Jong Vitesse prijkt het logo van DunoAir op de broek. De samenwerking is overeengekomen voor anderhalf seizoen.

Joost de Wit over de nieuwe broeksponsor: "Na Truphone en Smipe hebben we een derde partner aan ons tenue weten te binden. Deze drie zeer betrokken partijen sieren ons prachtige tenue, dat door de spelers met trots wordt gedragen. We hebben commercieel gezien de wind mee. Op dit moment hebben we al meer omzet behaald dan een jaar geleden. We merken dat bedrijven graag bij ons willen horen en dat zij de vele activiteiten van Business Club Vitesse-GelreDome waarderen."

CEO/eigenaar van DunoAir, Arjen Ploeg, over de sponsoring: "Als geboren Arnhemmer ben ik er trots op om met deze samenwerking een steentje te kunnen bijdragen op weg naar het succes van Vitesse."

Vitesse heeft sinds seizoen 2014|2015 een samenwerking met kledingpartner Macron. Truphone staat als hoofdsponsor sinds 1 juli 2014 op het shirt en vanaf Vitesse vs PSV in januari van dit jaar is Smipe rugsponsor van Vitesse. 

Over DunoAir
DunoAir ontwikkelt, bouwt en beheert sinds 2003 windmolenparken in Duitsland en Ierland. Het bedrijf heeft vestigingen in Trier, Rees (D) en Oosterbeek (NL). DunoAir voorziet intussen honderdduizenden huishoudens van schone energie en heeft een exclusieve overeenkomst met kwaliteitsfabrikant Enercon. DunoAir is behalve sponsor van Vitesse ook onder andere hoofdsponsor van voetbalvereniging vv Duno uit Doorwerth en hockeyclub MHCO uit Oosterbeek.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: