16 maart 2011 In de media

DVS’33 Ermelo – Jong Vitesse op 22 maart

DVS’33 Ermelo en Vitesse/AGOVV zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Voor de jeugdleden van DVS geeft dat vele mogelijkheden op allerlei gebied. Maar niet alleen voor de jeugdleden.

Op dinsdag 22 maart speelt het eerste elftal van DVS tegen het beloftenteam van Vitesse. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur aan de Sportlaan.

Programma 
Voorafgaand aan de wedstrijd zullen beide trainers, Gerry Hamstra namens Vitesse en Hennie in ’t Hof namens de A-selectie van DVS, uitleggen hoe beide teams gaan spelen.

Na de wedstrijd worden beide trainers door Veluwe FM verslaggever Piet Smit, ondervraagd over de wedstrijd. Er is dan ook gelegenheid om vragen aan de trainers te stellen over de wedstrijd. Tegen 22.30 uur wordt deze activiteit afgesloten.

Leuke voetbalavond
Doel van de activiteit is om de vele vrijwilligers die iedere week met de DVS-jeugd op stap zijn een leuke voetbalavond te bezorgen. Zij hebben de gelegenheid om eens in de keuken te kijken van de denkwijze van onze hoofdtrainer en het eerste elftal. In de tijd van veel wedstrijdanalyses op tv, dachten wij dat het veel leuker zou zijn zoiets dicht bij huis – bij DVS – te organiseren.
De trainers van beide teams hebben spontaan hun medewerking toegezegd en we hopen dan ook op een grote opkomst.

DVS’33

Hoofdsponsor: