14 december 2012 In de media

Een kijkje in de nieuwe spelersbus

Vrijdagmiddag 14 december nam de redactie van Vitesse.nl een kijkje in de gloednieuwe spelersbus van Vitesse. Rond 13.00 uur reed de prachtige geel-zwarte bus van Willemsen de Koning sportcentrum Papendal op.
De buitenkant van de spelersbus is natuurlijk al een tijdje een bezienswaardigheid. De binnenkant was de afgelopen periode nog aan veranderingen onderhevig, maar is voor 99 procent voltooid. En, ongeacht de laatste één procent, het resultaat mag er zijn. Het interieur is strak, voorzien van prachtige stoelen en met ruimte voor detail. Zo zijn de treden van de bus voorzien van gele strepen en werden we onthaald met de clubwebsite, Vitesse.nl, op de televisieschermen.

"Maar ook EredivisieLive kunnen de spelers en trainers bekijken op deze schermen", voegt Jetze Dijkstra van touringcarbedrijf Willemsen de Koning vakkundig toe. "De spelersbus beschikt over WIFI en dus kan er gekozen worden voor zowel televisie als internet. Naast elke stoel zitten contactstekkers zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over een lege batterij van telefoon of computer."

Halverweg de spelersbus kan de keuken, achterin de bus gesitueerd, je niet ontgaan. Deze extra grote keuken is voorzien van een dubbele koelkast, oven en magnetron. "De maaltijden zijn binnen vijf minuten klaar. Een groot voordeel voor een aanzienlijke spelersgroep en staf", aldus Dijkstra. Op de vraag of we nog iets gemist hebben in de bus, antwoordt hij: "De gordijnen. Misschien niet het meest spectulaire element van de verder schitterende bus, maar wel een belangrijke. De gordijnen zijn van brandvertragend materiaal. De bus is derhalve niet alleen mooi, maar ook veilig."

Klik HIER voor de foto’s

Vitesse.nl / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: