2 juni 2015 In de media

Eerste oefenwedstrijd voorbereiding 2015-2016 bekend

Terwijl heel Arnhem en omstreken nog nageniet van het behalen van Europees voetbal, wordt langzaamaan de focus verlegd naar het nieuwe seizoen.
Al eerder werd bekend dat de selectie van Peter Bosz zondag 28 juni de eerste training van seizoen 2015|2016 belegd. Iedereen is van harte welkom op Papendal om samen het seizoen 2015|2016 af te trappen. Meer informatie over het programma voor die dag volgt later via Vitesse.nl en Vitesse.org.

Inmiddels is de eerste oefenwedstrijd ook bekend. Zaterdag 4 juli speelt Vitesse tegen het Belgische KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld bij convenantclub ESA in Arnhem (aanvang 16.00 uur). Meer informatie over de eerste oefenwedstrijd van het seizoen volgt later via de clubkanalen.

Vitesse gaat deze zomer ook op trainingskamp. Zondag 12 juli vertrekt de selectie naar het Oostenrijkse Linz (regio Oberösterreich). De selectie verblijft daar tot en met zaterdag 18 juli.

De rest van #voorbereiding1516 wordt op dit moment vormgegeven. Zoals ook de afgelopen twee seizoenen onderneemt Vitesse veel activiteiten in de regio. Benieuwd wanneer Vitesse bij jou in de buurt is? Houd daarvoor de website in de gaten!
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: