30 augustus 2021 In de media

Eli Dasa biedt excuses aan na wanvertoning van Vitesse bij Ajax


Vitesse ging zondagmiddag op pijnlijke wijze onderuit bij Ajax. In Amsterdam werd de Gelderse ploeg overklast met 5-0. De spelers toonden zich na afloop aangeslagen.

”Het was verschrikkelijk”, liet een ontgoochelde Eli Dasa weten. ”Ik wil mijn excuses aanbieden aan onze supporters, die hard voor ons werken en donderdag nog zo achter onze ploeg stonden tegen Anderlecht.”

Ajax was vanaf het begin scherper en drong Vitesse direct terug. ”Als je in de Arena speelt tegen Ajax, weet je dat je een goede dag moet hebben, over de kwaliteiten van Ajax hoeven we het niet te hebben. En als je ze laat voetballen zoals wij deden, kom je gewoon overal te laat. We waren niet bij de les”, aldus de Israëliër.

Van vermoeidheid was volgens de rechtsback na de zware wedstrijd tegen Anderlecht geen sprake. ”Dat mag nooit een excuus zijn. We waren absoluut niet moe, daar heeft het niets mee te maken. We zitten aan het begin van het seizoen en we zijn fit genoeg, je moet makkelijk drie wedstrijden in een week kunnen spelen.”

Bron: Omroep Gelderland/SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: