24 april 2018 In de media

Elk geel swert hart een plek

Heb jij een geel swert hart? Verleng dan nu jouw seizoenkaart! Vitesse is trots op jou en alle supporters met een geel swert hart. Sterker: we kunnen niet zonder je!
Als trouwe supporter bieden we jou als seizoenkaarthouder tot en met donderdag 31 mei de gelegenheid om voor het oude tarief jouw plek in GelreDome te reserveren, zodat je straks voordelig op jouw plek bij alle thuiswedstrijden van seizoen 2018|2019 zit! Bij aanschaf vanaf vrijdag 1 juni betaal je een verhoogd seizoenkaarttarief.

Voor jeugd tot en met 16 jaar geldt geen speciaal tarief, maar is de hele Charly Bosveld-tribune (Oost) extra voordelig geprijsd. Twijfel je over jouw voordeel? Niet nodig! Als seizoenkaarthouder is jouw voordeel ten opzichte van losse kaartverkoop gemiddeld 40%. Ook zijn de play-off wedstrijden 2018|2019 inbegrepen!
 
Vitesse is de club voor Arnhemmers en iedereen uit de omgeving met een geel swert hart. Elk geel swert hart moet optimaal kunnen genieten van voetbal. Iedereen is welkom. Om die reden introduceren we per tribune verschillende activiteiten. Zo wordt elke thuiswedstrijd voor iedereen een feestje!
 
Edward Sturing-tribune (Noord)
De tribune speciaal voor voetballiefhebbers die 100% willen focussen op het spel, de verrichtingen op het veld. Tegen het voordeligste tarief geniet je hier een seizoenlang elke thuiswedstrijd van Vitesse!
 
Charly Bosveld-tribune (Oost)
Al vanaf €49,75 bieden we voor jeugd tot en met 16 jaar een seizoenkaart op de Charly Bosveld-tribune (Oost): voortaan dé familietribune van Vitesse. Dat is nog geen € 3,- per wedstrijd! Puur plezier voor het hele gezin.
 
Theo Bos-tribune (Zuid)
De Theo Bos-tribune (Zuid) is de sfeertribune waar de meest fanatieke supporters samenkomen. En met regelmatig een DJ op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid), zit de sfeer er voor- tijdens en na de wedstrijden er goed in.
 
Just Göbel-tribune (West)
Dit is de tribune met meer comfort en goede faciliteiten. Een exclusieve ontmoetingsplek in GelreDome voor alle supporters die met welgemeende gastvrijheid, cachet en services van elke wedstrijd willen genieten.
 
Ga naar www.geelswert.nl en verleng direct jouw seizoenkaart online.

Vitesse

Hoofdsponsor: