8 maart 2011 In de media

Eloy Room langer bij Vitesse

Eloy Room heeft dinsdag 8 maart in GelreDome zijn handtekening gezet onder een contract dat de keeper tot 30 juni 2015 aan Vitesse verbindt.
Vitesse spreekt met deze verbintenis het vertrouwen uit in Room. “Wij zijn verheugd dat Eloy Room getekend heeft tot 2015. Het is een doelman uit de opleiding van Vitesse en daar zijn wij trots op. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Eloy stond er op het moment dat Piet (Velthuizen red.) vertrok naar Spanje en nu wordt er nog maar weinig gesproken over Piet. Eloy heeft hem geruisloos opgevolgd”, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen.

Eloy Room zelf is ook erg tevreden met zijn nieuwe contract. “Ik ben hier echt heel blij mee. Blij dat ik langer aan Vitesse verbonden ben. Ik wil me graag verder ontwikkelen bij de club. Niet alleen ik ben in ontwikkeling, maar ook Vitesse is dat. We willen de weg omhoog inzetten en meedoen om de prijzen. Ik merk dat ik per wedstrijd aan het groeien ben. Dat gevoel heb ik en ben blij dat ik tot 2015 heb getekend”, aldus de keeper die al sinds zijn 12e bij Vitesse keept.

Ted van Leeuwen: “Dit is weer een stap richting de toekomst van Vitesse. Net als met de verlenging van Marco van Ginkel en Davy Pröpper en het vastleggen van onze twee spitsen. Eloy Room is ook een geweldige speler voor de toekomst. Dit alles heeft geresulteerd in een contract tot 2015.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: