29 juli 2011 In de media

Emile Hartkamp stadionspeaker van Vitesse

Tekstschrijver, producer, zanger van het levenslied, maar vooral Vitesse-supporter Emile Hartkamp wordt mede- stadion­speaker bij Vitesse.

De huidige stadionspeaker Theo van Baal blijft actief voor Vitesse. In de taakverdeling zal Theo van Baal de sportieve elementen van de wedstrijd voor zijn rekening nemen en Emile Hartkamp vooral het presentatie gedeelte.

Volgens de Gelderlander is Vitesse blij met de toezegging van Hartkamp. „Het is een ras-Arn­hemmer en een rasartiest”, zegt een woordvoerder van de club. „Hij kan ons goed helpen bij de presentatie. Hij kent enorm veel ar­tiesten. We waren van plan het wedstrijdprogramma wat meer aan te kleden en daar past de komst van Emile Hartkamp prima bij.”

Emile Hartkamp (Apeldoorn, 31 oktober 1959) is zanger, componist en tekstschrijver en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten waaronder Koos Alberts, Hanny, Marianne Weber, Jannes en Frans Bauer. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer. 

Voor Vitesse schreef en zong Emile Hartkamp het clublied Geel en zwart zijn onze kleuren en het strijdlied Wij gaan winnen.

Afgelopen seizoen nam Hartkamp al twee keer de presentatie bij een wedstrijd van Vitesse voor zijn rekening.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: