12 juli 2012 In de media

Engelse transfer Büttner op handen

Alexander Büttner maakt naar verwachting donderdag of vrijdag de definitieve overstap naar Southampton. De verdediger komt over van Vitesse.
Vitesse was al eerder akkoord met Southampton over de voorwaarden van de transfer. Büttner onderhandelde met name in het afgelopen weekeinde met de Engelsen, maar dat leverde de nodige problemen op. Zaakwaarnemer Alexandar Bursic hoopte een betere overeenkomst uit het vuur te slepen, zo verklaarde hij.

Bursic maakte daarnaast kenbaar dat de problemen zich inmiddels niet meer voor doen. Volgens het Algemeen Dagblad is het nu een kwestie van tijd dat Büttner het Southampton-shirt aantrekt. Donderdag of vrijdag zou hij de medische keuring ondergaan bij zijn aanstaande werkgever.

Vitesse bereidt zich momenteel voor op het nieuwe seizoen. Met nieuwbakken trainer Fred Rutten aan het roer hopen de Arnhemmers in het komende seizoen een nieuwe stap richting succes te zetten. Het oefenduel met FC Den Bosch van aanstaande zaterdag wordt achter gesloten deuren gespeeld op een geheime lokatie, omdat de burgemeesters van Den Bosch en Waardenburg geen toestemming gaven voor de wedstrijd.

Goal

Hoofdsponsor: