15 september 2020 In de media

Enrico Hernandez in gesprek met El Salvador 1Chance

Vitesse-talent Enrico Hernandez heeft een Finse moeder, Salvadoraanse vader en speelt voor de Vitesse O21. Dat hij in Europa voor een professionele club speelt, was voor 1Chance uit El Salvador reden om hem uit te nodigen voor een interview. In het Engels.

Het gespek in typisch Zuid Amerikaanse stijl gaat over zijn afkomst, het spelen bij Vitesse, vrijetijdbesteding en vooral of hij in toekomst opgeroepen zou willen worden voor het nationale team ‘de Selecta’ van El Salvador.

Het interview met Zoom-beeld van Enrico begint om 18:50 minuten.

Enrico Hernandez (19) is een aanvaller die zichzelf als volgt omschrijft: ‘Ik ben een technisch vaardige speler. Ik kan goed tussen de linies spelen en heb overzicht en gevoel voor diepte. Het lekkerst vind ik spelen op links en op ‘tien’ als aanvallende middenvelder. Ik ben multifunctioneel.’

Hernandez mocht in novenber 2019 al een keer een oefenwedstrij tegen Heracles Almelo spelen en onlangs liet Letsch hem invallen in de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag. Hij maakt sinds twee jaar deel uit van de jeugdacademie van Vitesse en speelt nu voor de Vitesse O21 van Nicky Hofs.

Bron: ElSalvador1Chance / Foto's: SV

Hoofdsponsor: