18 december 2020 In de media

Enrico Hernandez maakt debuut bij Vitesse in Eredivisie

Vitesse-talent Enrico Hernandez heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor de hoofdmacht van Vitesse. Hij viel in Tilburg in de 90ste minuut in voor de Arnhemmers tijdens de KNVB-bekerwedstrijd tegen Willem II.

De 19-jarige aanvaller traint al enige tijd mee met de Vitesse-selectie en kwam tot nu toe een paar keer in actie tijdens oefenwedstrijden.

Hernandez was al een paar keer opgenomen in de wedstrijdselectie van Vitesse in de Eredivisie en hoopte op speeltijd. Donderdag was het zover voor de technisch vaardige speler van El Salvadoraanse afkomst. Vitesse-trainer Thomas Letsch gunde hem in de slotfase van het bekerduel zijn eerste invalbeurt. Enrico Hernandez (19) kan uit de voeten in een aanvallende rol op de linkerflank of op de nummer ‘tien’-positie.

Het KNVB-bekerduel in de tweede ronde van de KNVB-beker tegen Willem II werd donderdag om 21.00 uur gespeeld in Tilburg en eindigde in een 0-2 overwinning voor Vitesse. Zaterdag zitten de Arnhemmers in de loting bij de laatste zestien in het bekertoernooi.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: