26 januari 2016 In de media

Exclusief Vitesse ladies event

Zaterdag 13 februari a.s. is voor het tweede jaar op rij het Vitesse Ladies Event. Dit event vindt plaats voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs sc Heerenveen.
Wij maken het voor u mogelijk om deze avond samen door te brengen met uw partner, buurvrouw, vriendin, secretaresse, moeder en/of dochter. Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen wij deze dames namelijk graag bij het exclusieve Vitesse Ladies Event in GelreDome.

De vrouwen worden ontvangen met een welkomstdrankje, nemen deel aan een leuke workshop, krijgen een heerlijk diner en nemen een kijkje bij diverse stands. Fashion, business, muziek en gezelligheid. Het is allemaal aanwezig tijdens dit event!

Het Vitesse Ladies Event begint om 17.15 uur en gaat over in een bezoek aan de wedstrijd Vitesse vs sc Heerenveen (aftrap 20.45 uur).

  • Nemen de dames tijdens de wedstrijd plaats op (één van) uw business seat(s) of geeft u haar een van uw logekaarten? Dan betalen de dames € 45,- (excl. BTW) per persoon voor het ladies event.
  • Toegang tot het ladies event inclusief een extra business seat- of logekaart kost € 69,50 (excl. BTW) per persoon.

Nodig de vrouwen om u heen uit en zorg dat ze zich hier aanmelden of op Vitesse.nl/ladiesevent. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang. Toegang tot het Vitesse Ladies Event is uitsluitend mogelijk na aanmelding.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: