20 juli 2016 In de media

Extra informatie Fox Sports Cup

FOX Sports organiseert in samenwerking met de Eredivisie en Match IQ op 21 en 23 juli de FOX Sports Cup. In een tweedaags toernooi vormen eredivisieclubs PSV en Vitesse samen met FC Porto en West Bromwich Albion het deelnemersveld. Donderdag 21 juli trapt Vitesse om 18.30 uur af tegen West Bromwich Albion. Om 21.00 uur speelt PSV tegen FC Porto. Hieronder aanvullende informatie voor de bezoekers van de FOX Sports Cup.
Vervoer 
Op beide wedstrijddagen is er geen pendelvervoer van Connexxion. Aangeraden wordt om met de fiets of auto naar GelreDome te komen. Uiteraard is parkeren op het stadionterrein, tegen betaling van € 10,-, wel mogelijk. Donderdag 21 juli is het stadion is geopend vanaf 17.30 uur. Met een dagkaart heb je toegang tot twee wedstrijden op één dag. Echter is het niet mogelijk om tussen de wedstrijden door het stadion te verlaten en daarna weer terug te komen.

Dagverkoop 
Donderdag 21 juli zijn de stadionkassa’s vanaf 16.30 uur geopend. Wij adviseren bezoekers die kaarten willen kopen of afhalen op de wedstrijddag om op tijd naar het stadion te komen. Op de wedstrijddag geldt aan de stadionkassa een toeslag van € 2,- per ticket. Er worden geen kaarten verkocht voor de Just Göbel-tribune (West).
 

TARIEVEN VOLWASSENEN

Tribunes en prijzen Dagticket 
(2 wedstrijden, 1 dag) 
Theo Bos-tribune (Zuid) – Vitesse € 17,-
Charly Bosveld-tribune (Oost) Geel € 17,-
Charly Bosveld-tribune (Oost) Rood € 22,-
Charly Bosveld-tribune (Oost) Blauw € 27,-
Edward Sturing-tribune (Noord) – PSV*  € 17,-

TARIEVEN JEUGD T/M 16 JAAR
 

Tribunes en prijzen Dagticket 
(2 wedstrijden, 1 dag)
Theo Bos-tribune (Zuid) – Vitesse € 9,50
Charly Bosveld-tribune (Oost) Geel € 9,50
Charly Bosveld-tribune (Oost) Rood € 12,-
Charly Bosveld-tribune (Oost) Blauw € 14,50
Edward Sturing-tribune (Noord) – PSV* € 9,50

GelreDome Wallet

Tevens wordt tijdens de FOX Sports Cup de GelreDome Wallet voor het eerst gebruikt. Heb je de kaart al in huis? Registreer en laad de kaart dan alvast op via www.gelredome.nl. Heb je nog geen kaart? Dan kan deze worden opgehaald en opgewaardeerd worden in GelreDome. Eventuele overgebleven munten van vorig seizoen kunnen nog tot en met 1 oktober 2016 worden ingewisseld tegen contant geld bij de bemande verkooppunten op de promenade of na afloop van de wedstrijd bij de kassa aan de westzijde van het gebouw.

Supportershome 
Het Supportershome is op donderdag 21 juli geopend van 16.30 tot 18.30 uur. Zaterdag 23 juli opent het home haar deuren van 13.30 tot 15.30 uur en van 19.30 tot 22.00 uur.

Voorwaarden KNVB 
Bij de wedstrijden zijn, net als bij competitiewedstrijden, de standaardvoorwaarden van de KNVB van toepassing. Dat houdt onder andere in dat het niet toegestaan is om vuurwerk mee te nemen of af te steken en supporters met een stadionverbod geen toegang hebben.

Vitesse.nl / Foto’s SV & Vitesse

Hoofdsponsor: