15 februari 2017 In de media

Extra informatie rondom Vitesse vs Ajax

Vitesse neemt het zondag in GelreDome op tegen Ajax. De nummers zeven en twee van de Eredivisie trappen om 14.30 uur af. Om het stadionbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, wordt hieronder een aantal aanvullende service- en veiligheidsmaatregelen uiteen gezet.
Kom op tijd
Vanwege de verwachte drukte en veiligheidsmaatregelen worden bezoekers geadviseerd ruim voor aanvang van de wedstrijd naar het stadion te komen. In verband met de carnavalsoptocht in Westervoort is er voor de bussen 60 en 62 een omleidingroute.

Speciale ingang seizoenkaarthouders Charly Bosveld-tribune
Voor seizoenkaarthouders van de Charly Bosveld-tribune (Oost) is er een aparte ingang. Op vertoon van jouw seizoenkaart kun jij gebruik maken van de speciale ingang. Dit scheelt tijd en is bovendien gemakkelijk voor de trouwe seizoenkaarthouders. 

Uitingen 
Op de thuisvakken zijn Ajax-uitingen niet toegestaan. Indien kaarten in handen zijn van Ajax-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor om kaarten in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat. 

Tickets
Seizoen- en fankaarthouders van Vitesse zijn te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van bezoekers die in het bezit zijn van een ticket gekocht op hun seizoen- of fankaart.

Bezoekers rond het gehele stadion moeten desgevraagd een identiteitskaart kunnen tonen.

Na afloop
Na de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Het advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 

Kaartverkoop Ajax-supporters
De kaartverkoop voor Ajax-supporters verloopt uitsluitend via Ajax.

Zwarthandel
Alleen MijnVitesse (GelreDome) en Vitesse.nl/online zijn officiële verkoopkanalen. Het is niet toegestaan om tickets, buiten de privé sfeer, aan te bieden, (door) te verkopen en/of af te geven. Bij tickets die worden aangeboden via andere ticketwebsites, maar ook bijvoorbeeld op marktplaats, is er sprake van zwarthandel. Deze kaarten worden geblokkeerd en bieden geen toegang tot het stadion. De seizoen- of fankaarthouder die deze kaarten oorspronkelijk heeft gekocht ontvangt eveneens een landelijk stadionverbod.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: