15 maart 2014 In de media

Extra informatie vader & zoon arrangement

In het kader van het vader & zoon thema kunnen alle supporters die gebruik hebben gemaakt van het arrangement een gezamenlijk cadeau ophalen in het stadion.
Het cadeau kan worden opgehaald bij een speciaal daarvoor ingericht afhaalpunt ter hoogte van vak 121 op de Promenade (Oost-tribune). Het afhaalpunt is geopend vanaf 17.15 uur. Vitesse adviseert haar supporters op tijd naar GelreDome af te reizen zaterdag. Vergeet zaterdag niet de voucher mee te nemen.

Wil je nog gebruik maken van het vader & zoon arrangement*? Het arrangement is zaterdag nog de hele dag te koop in MijnVitesse (Centrum Arnhem).

Vader & zoon arrangement*

Hoe trots is een vader als zijn zoontje voor de eerste keer juicht voor Vitesse? Of hoe trots ben je als kleine voetbalfanaat als je voor de eerste keer met je vader of moeder mee mag naar Vitesse? Maak het tijdens wedstrijd van Vitesse tegen PSV mee. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Maak gebruik van het speciale arrangement à € 35,- en beleef samen een unieke voetbalmiddag.
 

Het arrangement is alleen vandaag nog verkrijgbaar in MijnVitesse (Centrum Arnhem, Jansbinnensingel 19). Dit kan tot 16.30 uur.

*  arrangement geldt natuurlijk ook voor moeders, dochters, opa’s, oma’s, kleinkinderen, ooms, tantes, vriendjes en buurkinderen. 

Het arrangement bestaat uit:

volwassenen- en kinderkaartje (jeugd t/m 16 jaar) voor de Oost-tribune
parkeerkaart
een gezamenlijk cadeau

Vergeet je legitimatiebewijs niet mee te nemen zaterdag!
 

Het is natuurlijk ook mogelijk om losse kaarten te kopen voor de topper Vitesse vs PSV (Klik op onderstaande banner)
Vitesse

Hoofdsponsor: