7 september 2021 In de media

Extra informatie voor Vitesse-supporters die Europa in gaan

Extra informatie

Mura

Voor de Vitesse-supporters die willen gaan boeken voor de uitwedstrijd tegen het Sloveense NS Mura: de wedstrijd wordt niet in Mura gespeeld, maar in het stadion Ljudski vrt in Maribor. Momenteel is de SV druk bezig een busreis te organiseren. Vertrek zal zijn volgende week woensdagavond en direct na de wedstrijd weer terug. Later vandaag of morgen worden verdere  details bekend.

Tottenham Hotspur

Voor de Vitesse-supporters die naar Londen reizen voor de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur op 4 nov: Je kunt per 1 oktober niet meer naar de VK reizen met een ID-bewijs n.a.v. Brexit, maar hebt een paspoort nodig. Vraag het dus op tijd aan, mocht je niet in het bezit zijn.

Houd er ook rekening mee dat je alleen volledig gevaccineerd of met een negatieve test, niet ouder dan 48 uur, de stadions in het VK in mag. Voor het land zelf geldt zelfs dat je, als je niet of niet volledig gevaccineerd bent, je eerst 10 dagen in quarantaine moet. De VK gaat binnenkort de regels heroverwegen, maar er is op dit moment nauwelijks in te schatten hoe die ontwikkeling zal zijn.

Wordt vervolgt…  Kijk regelmatig voor updates.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: