23 juli 2015 In de media

Extra kaarten voor de SV-busreis naar Southampton

De supportersvereniging Vitesse is er in geslaagd extra busplaatsen te bemachtigen voor de uitwedstrijd naar Southampton.
Deze extra plaatsen worden uitgegeven doormiddel van inschrijving op de reservelijst. Deze reservelijst komt op vrijdag 24 juli om 10.00 uur beschikbaar op www.Vitesse.nl/southampton . Op deze reservelijst kan voor maximaal 2 personen tegelijkertijd worden ingeschreven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Supporters die alsnog meekunnen met de busreis krijgen in de loop van vrijdag bericht van Vitesse.

Busreis Southampton
De supportersvereniging organiseert voor deze wedstrijd een busreis. Het vertrek van de bussen is op woensdag 29 juli om 22.30 uur, aan de Noord-zijde van GelreDome. De overtocht naar Engeland wordt gemaakt vanaf Calais naar Dover per ferryboot. De bussen arriveren donderdag 30 juli omstreeks 10.00 uur in Southampton. Na de wedstrijd rijden de bussen direct terug naar Nederland en arriveren vrijdag 31 juli omstreeks 12.00 uur in Arnhem.

Vanwege het hoogseizoen en daardoor het beperkte aantal bussen dat via de ferry de oversteek kan maken, is er beperkt plaats.

De kosten voor de busreis inclusief wedstrijdkaart bedragen € 97,- per persoon.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: