22 oktober 2015 In de media

Extra maatregelen rond Vitesse vs Ajax

Vanwege de verwachte drukte worden supporters geadviseerd ruim voor aanvang van de wedstrijd naar GelreDome te komen.
Voor seizoenkaarthouders aan de Oost-zijde is er een eigen ingang bij de tourniquets. Daarnaast moeten supporters zondagmiddag rekening houden met een aantal aangescherpte veiligheidsmaatregelen.

Alle bezoekers op het stadionterrein moeten desgevraagd een identiteitskaart kunnen tonen. Ook wordt er streng gecontroleerd op de verkoop van kaarten op de zwarte markt.

Op de thuisvakken zijn Ajax-uitingen niet toegestaan. Indien kaarten in handen zijn van Ajax-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor om kaarten in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat. Seizoen- en fankaarthouders zijn verantwoordelijk voor het gedrag van supporters die in het bezit zijn van een kaart gekocht op hun seizoen- of fankaart. Vitesse wil nogmaals benadrukken dat elke wedstrijd als een voetbalfeest beleefd moet kunnen worden en hoopt dat alle supporters zich dito gedragen.

Na afloop van de wedstrijd Vitesse vs Ajax is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het stadionterrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. Wel kunnen voetgangers en fietsers gebruik maken van de uitgang achter het Supportershome, de voetgangers- en fietsuitgang richting Kronenburg. Ook is de voetgangerstunnel richting Malburgen / Rijnhal gewoon open.

Kaartverkoop
Voor de wedstrijd Vitesse vs Ajax geldt géén vrije verkoop. Dit betekent dat een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig is om kaarten te kopen. Per seizoenkaart kunnen 4 kaarten en per fankaart 2 kaarten in de voorverkoop worden gekocht.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (GelreDome), Online (www.vitesse.nl/online ) en TicketBox. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Kaarten zijn vanaf 23,- euro verkrijgbaar (jeugd t/m 16 jaar vanaf 14,- euro).
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: