20 april 2017 In de media

Extra maatregelen rond Vitesse vs Feyenoord

Bezoekers aan de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord moeten zondag rekening houden met een aantal extra service- en aangescherpte veiligheidsmaatregelen. Bezoekers worden verzocht ruim voor aanvang van de wedstrijd naar het stadion te komen.
Voor seizoenkaarthouders is er bij alle tourniquets een aparte, eigen ingang. Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je hiervan gebruik maken. Bezoekers rond het gehele stadion moeten desgevraagd een identiteitskaart kunnen tonen. Ook wordt er gecontroleerd op de verkoop van tickets op de zwarte markt. 

Op de thuisvakken zijn Feyenoord-uitingen niet toegestaan. Indien kaarten in handen zijn van Feyenoord-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor om kaarten in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat. 
Indien je als seizoenkaarthouder ticket(s) hebt bijgekocht, moeten alle bezoekers bij dit duel tegelijkertijd het stadion betreden.

Op de wedstrijddag vindt er geen kaartverkoop plaats bij de stadionkassa’s. Tickets kunnen tot en met aanvang van de wedstrijd gekocht worden via Vitesse.nl/online.

Zwarthandel
Alleen MijnVitesse (GelreDome) en Vitesse.nl/online zijn de officiële verkoopkanalen. Het is niet toegestaan om tickets, buiten de privésfeer, aan te bieden, (door) te verkopen en/of af te geven. Bij tickets die worden aangeboden via andere ticketwebsites, maar ook bijvoorbeeld op marktplaats, is er sprake van zwarthandel. Deze tickets worden geblokkeerd en bieden geen toegang tot het stadion. De seizoenkaarthouder die deze tickets oorspronkelijk heeft gekocht ontvangt eveneens een landelijk stadionverbod.

Kaartverkoop Feyenoord-supporters
De kaartverkoop voor Feyenoord-supporters verloopt uitsluitend via Feyenoord. Op de thuisvakken zijn geen Feyenoord-uitingen toegestaan. Indien tickets in handen zijn van Feyenoord-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor tickets in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat. 
Vitesse-seizoenkaarthouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de gedragingen van personen met een dagkaart die middels hun seizoenkaart is gekocht. Seizoenkaarthouders zijn en blijven altijd verantwoordelijk voor gedrag van supporters die in het bezit zijn van een kaart gekocht op hun seizoenkaart. 

Na afloop 
Na afloop van de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: