18 juli 2011 In de media

Fandag Vitesse in binnenstad Arnhem

De Vitesse Fandag vindt ook deze zomer weer plaats in de binnenstad van Arnhem. Dit jaarlijkse evenement aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen wordt gehouden op zondag 31 juli van 13.00 – 17.00 uur. De presentatie is in handen van sportverslaggever Eddy Poelman.

Programma Fandag

De Vitesse Fandag vindt ook deze zomer weer plaats in de binnenstad van Arnhem. Dit jaarlijkse evenement aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen wordt gehouden op zondag 31 juli. Het Kerplein, Marktplein en Jonas Daniel Meijerplaats kleuren op deze dag weer volledig geel-zwart.

Het programma van de dag is inmiddels bekend en het belooft ook dit jaar weer een mooi feest te worden. Hieronder het volledige programma met de tijden van de diverse activiteiten. Op het Marktplein, waar het hoofdpodium staat, vindt dit jaar een doorlopend programma plaats. Op het Kerkplein vinden de gehele middag sportclinics plaats. In samenwerking met Panna Events en de Gelderse Sportfederatie zullen straatsporten worden aangeboden. Het Jonas Daniel Meijerplein is omgetoverd tot Kidsplein. Hier kunnen de jongste Vitesse-supporters allemaal leuke spelletjes spelen.

Programma zondag 31 juli
13.00 uur Aftrap ‘Vitesse Fandag in de Stad 2011’ met een optreden Stetus Kwo
13.05 uur Start activiteiten ‘Kidsplein’ en ‘Straatsportplein’
13.15 uur – 14.15 uur 1e handtekeningensessie selectie*
13.30 uur Uefa Cup van toen: ‘onze helden’
14.30 uur Start DJ contest (eerste twee kandidaten)
15.00 uur Spelerspresentatie met opening door vlucht van Hertog
15.45 uur – 16.45 uur 2e handtekeningsessie selectie*
16.00 uur Vervolg DJ contest (laatste twee kandidaten)
16.30 uur Spetterend slotoptreden door de Afro Bros http://www.afrobros.nl/
17.00 uur Einde ‘Vitesse Fandag in de Stad 2011’

* tijdens beide sessies zullen alle spelers aanwezig zijn. In verband met de verwachte drukte is er gekozen om twee handtekeningsessies in te plannen, dit om iedereen verspreid over twee momenten handtekeningen te laten verzamelen.

Plattegrond: (klik op afbeelding voor groter formaat)

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: