4 februari 2018 In de media

Faye en Castaignos te gast in Supportershome Monnikenhuize

Vitesse is het kalenderjaar uitstekend begonnen. In supportershome Monnikenhuize waren na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen dan ook lachende gezichten te zien. Luc Castaignos en Lassana Faye waren te gast bij de supporters.
De wedstrijd werd vandaag opengebroken met een goede voorzet van Faye. "Dankuwel," zei de beleefde Rotterdammer bij het in ontvangst nemen van de complimenten. "Het is mooi om ook aanvallend mijn bijdrage te kunnen leveren. In de eerste helft deden we het goed vandaag, maar in de tweede helft hadden we het beter moeten doen."

Luc Castaignos moest het ook vandaag weer doen met een invalbeurten. De basis lonkt nu Tim Matavz mogelijk een forse schorsing te wachten staat. "Tim is nog niet geschorst maar ik wil natuurlijk graag spelen. Ik sta niet vaak in de basis maar het gaat al beter dan bij Sporting vorig seizoen." In de aankomende thuiswedstrijd speelt Vitesse tegen de club waar Castaignos is opgeleid. "Dat is leuk, maar tijdens de wedstrijd ben ik alleen maar speler van Vitesse", aldus Castaignos.
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: