8 augustus 2018 In de media

FC Groningen klaar voor Vitesse: ”Ze hebben niet veel geheimen voor ons”

Komende zondag speelt FC Groningen de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Het begint de eerste wedstrijd van het seizoen tegen subtopper Vitesse.
Danny Buijs heeft zich goed voorbereid, om het seizoen goed te beginnen en ging naar de thuiswedstrijd van Vitesse tegen het Roemeense Viitorul.

Buijs bekeek de komende tegenstander in de Eredivisie al in het Gelredome. “Vitesse speelde 4-3-3 tegen die Roemeense tegenstander (Viitorul – red.) in de voorrondes van de Europa League en er zijn nog veel spelers van vorig jaar, alleen achterin zijn er veel andere spelers. Ondanks de nieuwe Russische trainer (Slutsky – red.) hebben ze niet veel geheimen voor ons", aldus de optimistische hoofdtrainer op de officiële kanalen van FC Groningen.

Buijs vindt zijn ploeg niet onder doen voor de Arnhemmers: "Zonder arrogant te worden, vind ik onze selectie niet minder dan die van hun en ik heb gehoord dat er minimaal 300 fans meegaan naar Arnhem, dat belooft een mooie wedstrijd te worden. Driehonderd uitsupporters is een mooi aantal, dus die hebben we alvast in 'de pocket', nu moeten we alleen zelf knallen."
 

FCGFans / Foto’s SV

Hoofdsponsor: