27 mei 2019 In de media

FC Utrecht heeft te maken met veel geblesseerden

De ziekenboeg van FC Utrecht blijft overvol voor de return tegen Vitesse. Dick Advocaat heeft in zijn laatste wedstrijd als trainer van FC Utrecht alleen Jean-Christophe Bahebeck terug.
"We missen een hoop spelers, maar met deze groep hebben we het vrijdagavond uitstekend gedaan tegen Vitesse", aldus Advocaat.

Zo mist Utrecht David Jensen, Timo Letschert, Riechedly Bazoer, Joris van Overeem, Othman Boussaid, Simon Makienok en Leon Guwara.

"Een aantal jongens heeft gedurende het seizoen weinig gespeeld, maar het vrijdag goed opgepakt", citeert De Telegraaf de oefenmeester. "Het resultaat had vrijdag beter kunnen zijn, maar als team hebben we er gezien de wedstrijd flink wat vertrouwen uit kunnen halen."

Het heenduel in De Galgenwaard eindigde onbeslist (1-1). "We hebben al een goed seizoen, maar dinsdag kunnen we daar een topseizoen van maken. Het leeft enorm binnen het team, en ook voor mezelf – als onderdeel van de groep – zou het geweldig zijn om af te sluiten met het behalen van Europees voetbal."
 

FcUpdate / Foto’s SV

Hoofdsponsor: