1 juli 2010 In de media

FC Presikhaaf – Vitesse zaterdag 17.00 uur

Naar aanleiding van de oefenwedstrijd FC Presikhaaf – Vitesse, heeft Presikhaaf een persbericht uitgebracht.

Persbericht

Op zaterdag 3 juli 2010 zal op Sportpark Over het Lange Water een oefenwedstrijd tussen de amateurs van FC Presikhaaf en Vitesse plaatsvinden.

Deze wedstrijd is tevens de openingsoefenwedstrijd van het seizoen voor Vitesse.
De wedstrijd vangt aan om 17.00 uur.

Voorafgaand aan deze wedstrijd is er een oefenwedstrijd tussen Oud Presikhaaf en Oud AGOVV, aanvang 14.30 uur. Toeschouwers zijn vanaf 13.30 uur welkom.

Kosten kaarten: Volwassenen 8 euro / 65+ en kinderen t/m 12 jaar 6 euro.
In de voorverkoop zijn de kaarten een euro goedkoper.
Voorverkoopadressen:
Wijnhandel Barrique Theunens (WC De Laar Oost)
Matsers Café (Velp)
Veldman Sport (Velp)
Het Gildehoekje (WC Presikhaaf)
Sport 2000 (WC Presikhaaf)

Het is voor FC Presikhaaf een meer dan succesvol seizoen geweest. Het 1e elftal is gepromoveerd naar de 2e klasse zondagamateurs en is nu het hoogst spelende amateurelftal uit Arnhem. FC Presikhaaf heeft zich, als eerste Arnhemse amateurvereniging ooit, geplaatst voor de landelijke KNVB beker en heeft ook de Arnhem Cup Editie 2010 gewonnen.
De nieuw opgestarte jeugdafdeling heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt en is in anderhalf jaar gegroeid van 1 naar 8 elftallen. Tevens begint de club komend seizoen met een Zaterdag Senioren Afdeling.

Het is positief dat het ledenbestand van de club een echte afspiegeling van de wijk is geworden, waarbij onderlinge acceptatie, waarden en normen als zeer succesvolle gedragsleidraad dienen.

FC Presikhaaf

Hoofdsponsor: