3 juli 2010 In de media

FC Presikhaaf rekent op klapper tegen Vitesse

FC Presikhaaf is vandaag (17.00 uur, sportpark Over het Lan­ge Water) de eerste tegenstander van Vitesse in de voorbereiding. De ploeg van trainer Dennis van Beukering is het beste wat Arn­hem aan amateurvoetbal te bieden heeft.
Presikhaaf promoveerde naar de tweede klasse, plaatste zich voor het KNVB-bekertoer­nooi en won de Arnhem Cup.

De supportersclub van Vitesse is blij dat er een oefenduel in Arn­hem wordt gespeeld en voorziet het duel van een feestelijke omlijs­ting; een vlaggenparade, een con­fettikanon en het opblaasbare Vit­esselogo. In de voorverkoop waren deze week ruim 500 kaarten ver­kocht. Die zijn zaterdag aan de kas­sa een euro duurder.

Van Beukering trainde de voorbije weken door met zijn selectie en zal ook de nieuwe spelers gebrui­ken. „Voor ons is het oude seizoen afgelopen en begint de voorberei­ding op het nieuwe seizoen”, zei de succestrainer van Presikhaaf de­ze week. Voorafgaand aan FC Pre­sikhaaf- Vitesse wordt er om 14.30 uur een wedstrijd gespeeld tussen oud-AGOVV en oud-Presikhaaf.

Voorverkoopadressen: Matsers Cafe, Veldman Sport ( Velp), Wijnhandel Barri­que Theunens, Sport 2000, Het Gilde­hoekje (Arnhem). Info: Vitesse.nl

De Gelderlander

Hoofdsponsor: