21 december 2010 In de media

FC Twente – Vitesse gaat ‘gewoon’ door

Het bekerduel tussen FC Twente en Vitesse van dinsdagavond (20.45 uur) gaat ‘gewoon’ door. Dat hebben de KNVB, FC Twente en Vitesse bevestigd.

Mededeling Supportersvereniging Vitesse:

Kleed je warm aan en kom op tijd naar GelreDome. De bussen vertrekken uiterlijk om 18.15 uur naar Enschede.

Verkeershinder en minimaal treinverkeer Enschede

Supporters die vanavond de bekerwedstrijd tegen Vitesse in De Grolsch Veste bezoeken, moeten rekening houden met verkeers- en parkeerhinder. Door de winterse weersomstandigheden wordt aangeraden om op tijd te vertrekken.

De NS zet rondom de wedstrijd geen extra treinen in en de reguliere dienstregeling zal minimaal zijn. Supporters die met de auto komen wordt aangeraden deze te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente, vanaf daar rijden gratis pendelbussen naar het stadion.

FC Twente zet extra krachten in

In verband met de winterse weersomstandigheden zet FC Twente extra krachten in om het stadion goed begaanbaar te maken.

“Het veld is bespeelbaar en we doen er alles aan om de wedstrijd tegen Vitesse door te kunnen laten gaan”, zegt Eugenio Porcu, Manager Operationele Zaken. “Door de sneeuw en het koude weer zijn delen van de tribunes en opgangen glad. Deze worden zoveel mogelijk ijs- en sneeuwvrij gemaakt en ook wordt er met zout gestrooid. Supporters dienen wel rekening te houden met gladheid in en om het stadion. Tevens kunnen stoeltjes in het stadion nat en bevroren zijn.”

Supportersvereniging Vitesse / FcTwente

Hoofdsponsor: