14 april 2010 In de media

Felixdaal Man of the Match tijdens debuut

Na afloop van de wedstrijd Vitesse-NAC Breda waren Man of the Match Gino Felixdaal en Paul Verhaegh te gast in ons Supportershome Monnikenhuize.

 

Waar het er naar uitzag dat beide heren door de grote media-aandacht voor Felixdaal niet naar het home zouden komen, wisten ze op de valreep toch nog de weg naar het, ondanks het tijdstip redelijk gevulde home, te vinden.

Het was een mooie gelegenheid voor Felixdaal om zichzelf voor te stellen aan de supporters. De uit Amstelveen afkomstige speler speelde in het verleden bij SDW en AmstelveenHeemraad, voordat hij drie seizoenen uitkwam in de Vitesse/AGOVV Voetbalacademie. “Het liefst speel ik op 6, verdedigende middenvelder, maar centraal achterin kan ook. Ik ben twintig jaar en vond het ook wel tijd worden voor mijn debuut,” aldus de debutant.

Felixdaal’s wedstrijd werd gekenmerkt door een aantal opvallende momenten. “Ja, in de eerste helft ging het niet best, maar ik werd ook bij niet één moment gecoacht. Toen Leonardo doorkwam in de tweede helft dacht ik ‘ik ga die dus echt niet laten scoren hè’. Volgend seizoen hoop ik nog veel meer minuten te maken in Vitesse 1, het liefst natuurlijk als basisspeler.”

Paul Verhaegh mocht wederom aantreden als verdedigende middenvelder, een positie waar hij aan het begin van het seizoen ook al enige tijd geposteerd werd. “Ik doe wat de trainer vraagt, ik kan er spelen als het moet. Het was vandaag een wedstrijd waarin we de tweede helft vooral goed gevoetbald hebben. Heel zuur dat die late gelijkmaker nog valt.” Op het verhaal van Eredivisie Live, over een mogelijk vertrek van de Kronenberger, was Verhaegh stellig. “Ik weet daar echt niets van. Er heeft geen gesprek tussen mij en de club plaatsgevonden over een nieuw contract of mijn wensen.”

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: