21 januari 2011 In de media

Ferrer: We doen het op onze manier

Vitesse-trainer Albert Ferrer laat duidelijk blijken hoe Vitesse verder gaat. “We doen het op onze manier”, sprak Ferrer in tijdens de wekelijkse persbijeenkomst.

"Het maakt mij niet uit of de spelers blij zijn of niet", reageerde Ferrer fel op de stelling dat sommige spelers ontevreden zijn. "Spelers die niet gelukkig zijn met onze aanpak kunnen allemaal gaan".

Buitenlanders
Ferrer verweerde zich ook tegen de kritiek dat Vitesse tegenwoordig alleen maar buitenlanders aantrekt. "Ik ken niet alle Nederlandse spelers. Ik ben hier pas twee maanden. Als ze (de scouting en technisch directeur Ted van Leeuwen red.) met een fantastische Nederlandse speler komen, dan contracteer ik die".

Van Ginkel en Pröpper
Na de komst van middenvelders Riverola en Lopez lijken de talenten Marco van Ginkel en Davy Pröpper minder aan spelen toe te komen. Ferrer ziet voor beide spelers toch een toekomst bij Vitesse. "Ze zijn nog jong en moeten hard blijven werken. Marco heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Hij zal geregeld speeltijd krijgen. Pröpper ontwikkelt zich langzamer, maar we hebben alle vertrouwen in Davy".

Jenner
Julian Jenner mag vertrekken bij Vitesse. Jenner sprak onlangs openhartig over de ontwikkelingen bij Vitesse. "Het mag duidelijk zijn dat ik het niet leuk vond wat hij zei", reageerde Ferrer. "Ik heb er met hem over gesproken".

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: