15 mei 2011 In de media

Ferrer biedt fans excuses aan

Albert Ferrer trok na de 4-1-nederlaag tegen Excelsior het boetekleed aan. „Namens alle spelers en de technische staf wil ik de supporters excuses aanbieden”, zei de Spaanse trainer van Vitesse zondagmiddag in het Gelredome.

„Ze hadden wat mij betreft elk recht zo te reageren, we verliezen thuis met 4-1”, verklaarde Ferrer de witte zakdoekjes en het helse fluitconcert in het Gelredome. „Verder heb ik niet veel te vertellen, behalve dat we de slechtste wedstrijd van het seizoen hebben gespeeld. De spelers waren ongeconcentreerd en heel slordig.”

Of Ferrer volgend seizoen ook nog voor de Arnhemse ploeg staat, kon de Spanjaard niet met zekerheid zeggen. „Het is afwachten wat de club wil. We gaan graag door en hebben in mijn ogen gedaan wat we konden. Ik ben ook niet teleurgesteld in de spelers, maar wel boos over de situatie waarin Vitesse is terechtgekomen. Het is nu zaak goed te analyseren en de selectie te versterken. Ik blijf positief ingesteld, ondanks dat ik geen zekerheid heb of ik hier volgend seizoen nog werk.”

Telegraaf

Hoofdsponsor: