13 mei 2011 In de media

Ferrer denkt niet aan eventuele play-offs

Het seizoen van Vitesse verloopt allesbehalve goed. De Arnhemmers hebben de grootste plannen, maar staan op een veertiende stek in de rangschikking van de Eredivisie en kunnen in theorie zelfs nog degraderen.

Die kans is overigens niet groot, want dan moet de ploeg van trainer Albert Ferrer zondag in eigen huis met 0-4 verliezen van Excelsior en moet De Graafschap winnen van VVV-Venlo.

“Kijk, we kunnen wel zeggen dat we niet met 4-0 mogen verliezen anders spelen we play-offs”, laat Ferrer weten via de officiële kanalen van Vitesse. “Nee, wij bereiden ons voor op een wedstrijd die wij willen winnen. We willen agressie aan de dag leggen en ook de achtste wedstrijd van het jaar in eigen huis ongeslagen blijven.”

Over de speelwijze en opstelling wil de Spanjaard nog niets kwijt. “Ik weet het wel, maar ga het niet bekend maken. Belangrijker is om met de spelers die zondag in het veld staan, en de jongens op de bank, om onze laatste wedstrijd voor de eigen supporters goed en winnend af te sluiten”, aldus Ferrer. 


Voetbalzone

Hoofdsponsor: