29 oktober 2010 In de media

Ferrer en Menzo vóór ontslag Bos al benaderd

Vitesse heeft de nieuwe hoofdtrainer Albert Ferrer en zijn assistent Stanley Menzo al bena­derd voordat trainer Theo Bos op 22 oktober werd ontslagen.

Dat bevestigde technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse gis­termiddag. „Ik denk dat het legi­tiem is je als club te oriënteren. Dat is een continu proces, je moet ook voorbereid zijn als de trainer zelf de handdoek zou werpen.”

De oud- speler van Barcelona en Chelsea gaf zelf aan ‘twee weken geleden’ - vóór de 4-1 nederlaag van Vitesse bij Roda JC - door club­baas Zjordania van Vitesse te zijn gebeld. Vorige week, ook vóór het ontslag van Bos, ontving de Cata­laan Van Leeuwen en Menzo al, die samen naar Spanje vlogen.

Dat Bos vanwege de nieuwe koers van Vitesse - de Cruijff-school ­virtueel al op straat stond, wilde Van Leeuwen niet volmondig be­vestigen. „ Dan stel je het te hard, het heeft ook met resultaten te ma­ken. Het is jammer voor Theo, een fijn mens. Hij is ‘het slachtoffer van de helaasheid der dingen’. Al­les in het leven wordt bepaald door tijd, plaats en omstandig­heid. Op een bepaalde dag zal het misschien met ons ook zo gaan.”

Zie ook:  'Supportersvereniging spreekt teleurstelling uit tegen Vitesse'

De Gelderlander

Hoofdsponsor: