8 april 2011 In de media

Ferrer gaat in Den Haag op zoek naar einde van beroerde uitreeks

Albert Ferrer stoomt Vitesse klaar voor de op vier na laatste wedstrijd van het lopende seizoen. De Spanjaard is nu enkele maanden in dienst van de Arnhemse club, maar een overwinning boeken buiten de grenzen van het Gelredome zat er nog niet in.
Uit bij NAC (1-1) was de ploeg dichtbij, maar tijdens alle andere bezoeken in de Eredivisie ging het mis. In Den Haag wacht tegen ADO een nieuwe kans.

ADO is echter een niet mis te verstande opponent, deze jaargang. De club staat knap vijfde en stuurde al veel ploegen met lege handen weg. “Een hele sterke ploeg”, vindt Ferrer. “Zij spelen met een echte nummer negen. Een team dat moeilijk te verslaan is.” De trainer werd ook gevraagd naar het uitvallen van Marcus Pedersen, vrijdag tijdens de training. De Noorse spits was tegen NEC nog matchwinner.

“Hij verstapte zich en blesseerde zich aan de knie. We moeten nog even kijken hoe het gaat”, sprak Ferrer op de clubwebsite. Vitesse kan dit weekend ook geen beroep doen op aanvoerder Slobodan Rajkovic. De Servische verdediger heeft nog steeds een rugblessure en wordt behandeld door een gespecialiseerde arts in Duitsland. Frank van der Struijk vervangt hem weer.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: