22 december 2010 In de media

Ferrer haalt hard uit naar spelers

Trainer Albert Ferrer van Vitesse heeft gisteravond na de ontluisterende bekernederlaag bij FC Twente (5-0) hard uitge­haald naar zijn spelers.

Ferrer verweet hen een gebrekkige ‘attitude’. „ Als je niet de juiste in­stelling hebt en geen teamspeler bent, haal je nooit de top. Ik heb vandaag te veel spelers gezien bij wie de instelling beneden peil was. Je kunt geen twintig minuten of een helft voetballen, je moet ne­gentig minuten voetballen”, sprak Ferrer na afloop in De Grolsch Ves­te voor de camera’s. „Daar zijn we nu een maand mee bezig. Het eni­ge dat we kunnen doen is hard blij­ven werken.”

Opvallend was dat de Spanjaard na afloop niet kwam opdagen bij de persconferentie. ‘Hij laat zich verontschuldigen’, liet Twente’s perswoordvoerder weten. ‘ Een re­den heeft hij niet gegeven’.

Trainer Michel Preud’homme van FC Twente kwam wel opdagen, maar had geen antwoord op de vraag of Theo Janssen zijn laatste wedstrijd voor Twente had ge­speeld. „ Er heeft zich bij ons geen club gemeld voor hem, maar je kunt nooit uitsluiten dat hij ver­trekt”, sprak de Belg.

Janssen zelf gaf na afloop ook geen uitsluitsel over zijn toekomst. Wel over de reden waarom hij na zijn openingstreffer niet jubelde. „Ik juich sowieso niet als ik scoor te­gen Vitesse en al helemaal niet bij zo’n goal. Het was een slechte goal.”

De Gelderlander

Hoofdsponsor: