21 januari 2011 In de media

Ferrer en van der Struijk kijken vooruit op duel tegen Willem II

Vrijdag 21 januari werkte Vitesse haar laatste training af voor het duel tegen Willem II. Het is zeer waarschijnlijk dat Marti Riverola, Michihiro Yasuda en Jordi López hun officiële debuut gaan maken voor de Arnhemmers. Vitesse TV sprak na de training met hoofdtrainer Albert Ferrer.
Albert Ferrer is tevreden over de trainingen in Turkije en deze week in Nederland. De trainer van Vitesse kijkt met een goed gevoel uit naar het duel tegen Willem II. "We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Ook over het trainingskamp in Turkije ben ik tevreden. We hebben daar twee oefenwedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd speelden we een goede eerste helft en de tweede wedstrijd speelden we beter. We gaan met een goed gevoel richting de wedstrijd tegen Willem II. We zijn er klaar voor.", aldus trainer Albert Ferrer.

Wedstrijdselectie
Delac, López, van der Struijk, Aissati, Stevanovic, Matic, van Ginkel, Yasuda, Snijders, Kashia, Pedersen, Riverola, Büttner, Rajkovic, Pröpper, Felixdaal, Room, Barazite

Video


Frank van der Struijk kijkt vooruit op duel tegen Willem II

Frank van der Struijk reist zaterdag met Vitesse af naar Tilburg. De verdediger van Vitesse speelde vijf seizoen bij Willem II en werd vorig seizoen een half jaar door de Tilburgers gehuurd van Vitesse. Vitesse TV sprak na de training met Frank van der Struijk over de situatie bij Vitesse, zijn oude club en zijn verwachting van de wedstrijd zaterdag.

Video

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: