14 mei 2011 In de media

Ferrer na seizoen in gesprek met Vitesse over toekomst

Albert Ferrer zal na dit seizoen in gesprek gaan met de clubleiding van Vitesse. De Spaanse oefenmeester heeft een aflopend contract bij de Arnhemmers en zou zelf graag langer doorgaan bij de Eredivisionist. Het is nog niet bekend of eigenaar Merab Jordania dit ook ziet zitten.

"Ik ben de gelukkigste mens ter wereld, omdat ik bij Vitesse mag werken. Ik vind deze baan geweldig, al is het soms wat frustrerend wanneer iets niet loopt zoals gepland. Trainer zijn is zo anders dan voetballer zijn. Als speler doe je je werk en dan ga je naar huis. Een trainer is de hele dag bezig met hoe het team te verbeteren", zegt de keuzeheer in het Algemeen Dagblad.

De club uit Gelderland staat momenteel op de veertiende kans en heeft nog een kleine kans om in de nacompetitie terecht te komen. Ferrer is redelijk tevreden over het afgelopen seizoen. "Het was een overgangsjaar en natuurlijk kan het altijd beter", vervolgt hij. "Om succes te halen heb je in de voetballerij tijd nodig, vooral als je een nieuwe filosofie wilt implementeren."

 

Soccernews

Hoofdsponsor: