4 maart 2011 In de media

Ferrer ziet Matic en Aissati terugkeren

Albert Ferrer kan zaterdag in het thuisduel met VVV Venlo weer beschikken over Nemanja Matic en Ismail Aissati.

Beide spelers keren terug van een schorsing. Voor Vitesse is het de vierde thuiswedstrijd van 2011. In de voorgaande drie duels bleven de Arnhemmers ongeslagen. Vitesse TV sprak na de training met Albert Ferrer.

Na afloop van de training op vrijdag bleef de hoofdtrainer stil waar het ging om zijn basiself voor aanstaande zaterdag tegen VVV Venlo (vrije verkoop, kassa’s vanaf 17.45 uur geopend). Hij kan in ieder geval geen beroep doen op de geblesseerden Caldirola, Bony, Kaloglu en Snijders. Ismail Aissati en Nemanja Matic keren terug van een schorsing. Zeker de terugkeer van Aissati wordt door de Catalaan toegejuicht. "Ismail is een zeer belangrijke speler voor ons. Met zijn acties naar voren toe kan hij bepalend zijn."

Met de 6-1 nederlaag tegen Heracles in het achterhoofd werkte de poeg toe naar het duel tegen de ploeg die het eerder dit seizoen met 5-1 versloeg. De eerste dagen waren de spelers nog steeds ‘down’ en teleurgesteld. Vanaf woensdag was de glimlach enigszins teruggekeerd, was de focus weer volledig op VVV. De komende weken, niet alleen zaterdag, zijn cruciaal. De nederlaag tegen Heracles zie ik niet als een terugslag, eerder een waarschuwing", besloot Ferrer.

Vitesse TV sprak na afloop van de training met Albert Ferrer over de afgelopen week en de komende wedstrijd tegen VVV-Venlo. Deze voorbeschouwing is exclusief voor leden van MijnVitesse.

Video


Rajkovic: ‘we hebben wat recht te zetten’

Het verlies tegen Heracles Almelo dreunde deze week nog na op de trainingsvelden van Papendal. Vrijdag trainde Vitesse voor het laatst voor het belangrijke duel tegen VVV-Venlo. Na de training sprak Vitesse TV met Slobodan Rajkovic over de afgelopen week en de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Video

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: